Sommar, sol och laserbehandlingar! | Ta bort tatuering | Stockholms Laserklinik
X
  • BLOGG
     
     
    Läs mer
Kategorier

2020
11 Jun

Sommar, sol och laserbehandlingar!

2020-06-11 09:13 av Stockholms Laserklinik
Sommar, sol och laserbehandlingar!

Nu är sommaren äntligen här – som vi har längtat

 

En fråga som vi ofta får är om man kan fortsätta göra laserbehandlingar som tatueringsborttagning och permanent hårborttagning under sommaren med tanke på solen?
Svaret är att självklart kan du fortsätta med dina laserbehandlingar.

Lasra bort tatuering i sommar

Har du en liten tatuering som du vill ta bort kan du försöka täcka den från solen. En större tatuering som du vill ta bort är det viktigt att du täcker den några veckor efter behandlingen och använder ett bra solskydd.

 

Permanent hårborttagning i sommar

När det gäller permanent hårborttagning är det inga problem på vissa områden, som inte syns i solen som bikinilinjen eller armhålor. Andra områden som ben, armar och rygg t.ex så rekommenderar vi att vara försiktig med solen efter en behandling.

Vi rekommenderar Evy Sunscreen Mousse som är marknadens bästa solskydd. Använd SPF 50 ett par veckor efter behandlingen och sedan SPF 30.
När det gäller ansiktet är det som svårast att skydda, så då rekommenderar vi att man inte solar på ett par veckor efter en behandling. Använd alltid SPF 50 eller Daily UV Face Mousse, som även skyddar mot UV-strålar och ev framtida solskador.

Tänk på att inte ha solat precis innan du kommer till behandlingen för då måste vi vara mer försiktiga med styrkan på lasern.

Hos oss kan du köpa solskydd, två stycken för 300kr.
Välkommen in till oss i sommar!

Kategorier:
Kategorier

 

 

Våra samarbetspartners