Hudföryngring i Stockholm
X
  • HUDFÖRYNGRING
     
    -->
      HUDFÖRYNGRING MED HOLLYWOODBEHANDLING  
    Läs mer

Hudföryngring Stockholm

Nu kan du ge ditt ansikte ny lyster genom att testa en hudföryngring. Vi erbjuder nu våra kunder den populära och lyxiga Hollywoodbehandlingen här hos oss på Stockholms Laserklinik.

Har sin bakgrund i Hollywood

Hudföryngringsmetoden har sin bakgrund i Hollywood bland kändisar som först började med behandlingarna och den har snabbt spridit sig runt om i världen. En Hollywoodbehandling är en typ av peeling som görs med laserteknik och som är helt skonsam mot huden. Man använder en aktiv kol-lotion som fotoförstärkare vilket gör att man uppnår terapeutiska-kosmetiska effekter på huden. Den här innovativa och effektiva behandlingen gör din hy slät och fin och kommer att ge ditt ansikte ny vacker lyster som syns!

3-5 behandlingar för bästa resultat

För att få så bra resultat som möjligt rekommenderar vi att du gör 3-5 behandlingar med två veckors mellanrum. Du kan inte göra den här behandlingen om du äter antibiotika eller kortison. Detta gäller även för dig som behandlas för acne, i det fallet behöver du vänta 6 månader efter avslutad kur. Välkommen att kontakta oss så berättar vi mera.

 

Fördelar med Hudföryngring 

- Slätare hud

- Ger din hy ny lyster

- Din hy ser yngre ut

- Gör din hud fastare

- Minskar pigmentfläckar

- Rensar porerna

- Tar bort acnebakterier
- Förbättrar din hudton
- En behandling som passar de flesta