Laserbehandling | Effektivt & Säkert | Stockholms Laserklinik
X
  • Laserbehandlingar Stockholm

    På Stockholms Laserklinik är vi certifierade specialister på kosmetiska och terapeutiska laserbehandlingar. Vår personal är utbildad och certifierad hos SLMS (Svenska Laser Medicinska Sällskapet) för att kunna erbjuda säkra och professionella behandlingar med laser. Med hjälp av den senaste lasertekniken hjälper vi dig med tatueringsborttagning och hårborttagning. Vi erbjuder även Hollywoodbehandling som ger en föryngrande effekt på huden.

     

Tatueringsborttagning

Borttagning av tatueringar är vår mest populära behandling och med över sex år i branschen har vi på Stockholms Laserklinik gedigen erfarenhet av tatueringsborttagning. Med hjälp av den senaste tekniken hjälper vi dig att ta bort din tatuering på ett effektivt och säkert sätt för bästa resultat. Vi erbjuder även laserbehandling för att ta bort kosmetiska tatueringar, såsom tatuerade ögonbryn.

Läs mer om tatueringsborttagning

Hollywoodbehandling

Hollywoodbehandling är en föryngrande hudbehandling med carbon peeling. Under behandlingen genomförs en djupgående peeling som ger ny lyster och är skonsam mot din hud. Behandlingen använder den senaste lasertekniken för att uppnå flera terapeutiska-kosmetiska effekter, vilket tar bort döda hudceller och stimulerar hudens kollagenproduktion, samtidigt som det ger goda resultat på stora porer och fina linjer.

Läs mer om hollywoodbehandling

Hårborttagning

På Stockholms Laserklinik erbjuder vi professionell hårborttagning för att ta bort oönskad hårväxt på kropp och ansikte. Genom innovativ laserteknologi kan vi på Stockholms Laserklinik framkalla ett säkert och effektivt resultat för permanent hårborttagning, varje gång. Vid behandling använder vi MOTUS AX MOVEO - marknadens mest effektiva laser för hårborttagning som med sitt avancerade kylsystem gör att behandlingen blir nästintill smärtfri.

Läs mer om hårborttagning

 

 

 

Hos oss får du kostnadsfri rådgivning

 

BOKA DIN BEHANDLING HÄR

 

 

 

 

Instagram

Följ oss på Instagram för att se bilder på våra senaste arbeten och håll dig uppdaterad med nyheter.