Frågor & Svar - Hollywoodbehandlig | Stockholms Laserklinik
X
  • HOLLYWOODBEHANDLING
     
      FRÅGOR & SVAR  
    Läs mer

FRÅGOR OCH SVAR OM HOLLYWOODBEHANDLING

 

Vem kan vi behandla?

Alla åldersgrupper, män som kvinnor. 

Ge dig själv en lyxig Hollywoodbehandling i Stockholm. 

 

När kan vi inte behandla?

Vi behandlar inte dig som tar mediciner såsom antibiotika, kortison eller mot acne. Ej heller om du har avslutat kur för acne mindre än 6 mån sedan. Då det finns risk för pigmentförändringar vid laserbehandling. 

Är du för solbränd så avvaktar vi med behandling. 

Hur går behandligen till?

Vi rengör ditt ansikte innan vi applicerar en medicinsk aktivt kol-lotion på huden. Den får torka in ca 10 min. Sedan går vi över med vår laser, en Q-switchad Nd:YAG för att värma och orsaka implotioner av kolpartiklarna som leder till att bryta ner kolet till små partiklar.  Vi går över ansiket 3 ggr med vår laser. Efter behandlingen så lägger vi på ett serum som återfuktar huden och en lugnande kräm. Läs mer om effekten av behandlingen på Hollywoodbehandling. 

Unna dig en härlig Hollywoodbehandling i Stockholm. 

Gör behandlingen ont?

Det är inte en smärtsam behandling. Första omgången då vi går över med lasern och kolmasken ligger på ditt ansikte så kan det sticka till lite. Det smäller lite då laserstrålen träffar kolet. 

Dom övriga två gångerna som vi går över ansiktet med lasern är mer behagliga. Vi har kunder som har somnat in vid behandling. 

Känn dig som en Hollywoodstjärna och gör en Hollywoodbehandling i Stockholm.

Varför bör man göra en serie på tre behandlingar?

För att få bästa effekt av din Hollywood peel så rekommenderar vi 3 -5 behandlingar med två veckor mellan laserbehandlingarna. Ju fler hollywoodbehandlingar desto bättre resultat för din hy. Det finns biologiska gränser för hur mycket kollagen som kan bildas vid varje behandling. Men också för att behandlingen ska vara säker för dig. 

Bli en Hollywoodstjärna och unna dig en Hollywoodbehandling i Stockholm. 

Är det något jag ska tänka på efter behandlingen?

Behandlingen ger inga biverkningar och ingen eftervård behövs. Tänk på att vårda din hud med bra produkter. Du bör tänka på att vara försiktig med solen ett par veckor efter behandling. Använd en bra solskyddsfaktor. SPF 50. 

Unna dig en lyxig Hollywoodbehandling i Stockholm.

Är resultatet bestående efter mina Hollywoodbehandlingar?

Huden är ett levande organ som kräver underhåll för att må bra. Efter en serie på 3 - 5 behandlingar så rekommenderar vi att man gör en behandling var 3:e till 4:e månad. 

Unna dig en lyxig Hollywoodbehandling här i Stockholm. 

Varför ska jag göra en Hollywoodbehandling?

Vid en Hollywoodbehandling så applicerar vi en carbonkräm på ditt ansikte. Krämen tränger sig igenom porerna som finns i yttersta hudlagret, epidermis. Lasern peelar sedan bort carbonkrämen och de döda hudcellerna som finns i huden. Laserbehandlingen är en peeling men mer konsam för din hud än en kemisk peeling. Den djupgående Hollywoodbehandlingen stimulerar kollagenproduktionen och ger huden mer fukt. Laserbehandlingen ger resultat på stora porer och fina linjer. Huden blir len och får även mer lyster. För att få bästa resultat så rekommenderar vi 3 - 5 behandlingar med två veckor mellan varje laserbehandling. Ju fler Hollywoodbehandlingar du gör desto bättre resultat. 

Bli en Hollywoodstjärna och unna dig en Hollywoodbehandling i Stockholm. 

 

 

VI KOMMER ATT GÖRA VÅRT YTTERSTA FÖR ATT DU SKA KÄNNA DIG NÖJD
MED  BEHANDLINGEN OCH DET SLUTLIGA RESULTATET