Frågor & Svar - Hårborttagning| Stockholms Laserklinik
X
  • HÅRBORTTAGNING
     
      FRÅGOR & SVAR  
    Läs mer

FRÅGOR OCH SVAR OM HÅRBORTTAGNING

 

Vilka kan vi behandla?

I stort sett alla hud och hårtyper. Tyvärr kan vi inte behandla helt rött hår, vitt eller grått hår. Har håret inte pigment i hårsäcken så går det ej att behandla. 

Hårborttagning med Motus Ax Moveo på Stockholms Laserklinik 

När vill vi inte behandla dig?

Om du är gravid eller ammar. Äter du medicin som gör dig ljuskänslig. Har du avslutat kur för acne behandling för mindre än sex månader sedan vill vi inte ge dig laser behandling pga risk för pigmentförändringar. 

Har du vaxat, epilerat eller gjort spray tan så avvaktar vi med behandling ett par veckor. 

Permanent hårborttagning - Stockholm 

Vad ska jag tänka på innan behandling?

Du ska ha rakat behandlingsområdet dagen innan laserbehandling. Använd inte deodorant samma dag om vi ska behandla armhåla. Smörj inte in behandlingsområdet med lotion eller olja samma dag som vi ska behandla dig. 

Permanent hårborttagning med Motus Ax Moveo 

Vad ska jag tänka på efter behandling?

Om huden känns varm, rodnad eller irriterad så undvik varma bastubad, varmt bad i klorerat vatten och hård träning tills det har försvunnit. Undvik att sola genom hela behandlingsperioden av permanenthårborttagning.

Ta bort hår permenet på Stockholms Laserklinik

Är behandlingen smärtsam?

Nej, den är inte smärtsam. Vår Alexandrit laser, Motus Ax Moveo har ett kraftfullt kylsystem inbyggt i munstycket vilket gör att behandlingen inte känns nämnvärt. 

Alexandrit laser Motus Ax Moveo 

Är det verkligen permanent?

Hårsäckarna har tre olika växtfaser. Det är i den Anagena fasen (tillväxt fasen) som vi har möjlighet att påverka hårsäcken. Därför krävs det flera behandlingar för att komma åt hårsäckarna när dom är i just Anagen fas. Dom hårsäckarna som vi har behandlat kommer ej att kunna producera mer hår. Däremot har vi alltid ett antal hårsäckar som är i vilande fas

(3 - 8 år). Dessa hårsäckar kan vi inte påverka. Vid hormonella påfrestningar kan dom börja växa och går då att behandla. 

Permanet hårborttagning - Stockholm 

Hur många behandlingar behöver jag?

Det är alltid svårt att svara på hur många behandlingar just du kommer att behöva. Dom flesta behöver 6 - 10 behandlingar. 

När det gäller hår i ansiktet så kan det behövas betydligt fler behandllingar. 

 

 

VI KOMMER ATT GÖRA VÅRT YTTERSTA FÖR ATT DU SKA KÄNNA DIG NÖJD
MED  BEHANDLINGEN OCH DET SLUTLIGA RESULTATET