Laser Hårborttagning | Lasra Bort Hår
X
  • HÅRBORTTAGNING
     
      HÅRBORTTAGNING MED MOTUS AX MOVEO   
    Läs mer

HÅRBORTTAGNING I STOCKHOLM

 

Hårborttagning med MOTUS AX MOVEO 

Motus Ax Moveo är en vidareutveckling på den traditionella Alexandritlasern men med ny teknik som gör den hela 20% effektivare än diodlasern. Med ett väl utvecklat kylsystem gör att behandlingen blir näst intill smärtfri med den nya hårborttagningslaser.

 

– En av dom mest effektiva hårborttagningslasern på marknaden

Motus Ax Moveo laser skjuter många och snabba laserpulser mot huden med en svepande teknik. Hårborttagningen går snabbt med denna nya tekniken och lämnar ett effektivt resultat varje gång. Målet är att värma upp håret och hårsäcken till minst 72 grader då deras cellers proteiner förstörs. Med den nya teknologin kan vi nu lasra bort hår på alla hudtyper. Alexandritlasern är den enda lasern på marknaden som kan behandla tunna och ljusa hårstrån som har pigment i hårmärgen. Alla hårstrån måste innehålla en protein sträng med pigment för att kunna behandlas. Vita, helt blonda, gråa och röda hår går ej att behandla. 

 

Hårborttagning med laser

Hårborttagning med laser

Hårborttagning - hårets växtfaser

Hårsäckarna har tre olika växtfaser och det är endast i den Anagena fasen dvs tillväxtfasen som vi kan påverka hårsäckarna med lasern. Vid hårborttagningen dör hårsäckarna och kommer inte att kunna producera mer hår. Det kommer att krävas flera behandlingar av hårborttagning för att även komma åt dom hårsäckar som vid första behandlingstillfället är i vilofas.

 

På din konsultation så tittar vi på dina hår och det område som du vill behandla. Vi berättar hur behandlingen går till och vad man ska tänka på inför din hårborttagningsbehandling. Med en 5000 Watts motor är Motus AX världens starkaste och i särklass den mest effektiva hårborttagningslaser på marknaden. Antal behandlingar är individuellt och  beror på hårväxt samt vilken kroppsdel som laserbehandlas. Det kan behövas allt emellan 4 -10 behandlingar. Tiden mellan första och andra behandlingen är 3 månader pga hårsäcken hamnar i ett chocktillstånd som gör att det inte går att behandla tidigare.  Mellan den andra och resterande behandlingar är det en kortare intervall.

 

Att tänka på inför din laserbehandling

Inför din laserbehandling behöver du tänka på att inte använda någon brun-utan-sol, olja eller fet kräm på behandlingsområdet 4 veckor innan behandling.
Om du solar får du inte vara brunare än håret som ska lasras. Huden får inte heller vara skadad, röd eller varm pga sol. 
Du ska ej ha vaxat området som ska behandlas 4 veckor innan. 
Inte äta mediciner som gör dig känslig för ljus. 
Ej vara gravid eller amma. 
Vi behandlar inte dig som är under 18 år. 
Du ska ha rakat behandlingsområdet dagen innan behandling.

 

Att tänka på efter din laserbehandling

Känns huden väldigt varm efter behandling så försök att hålla huden sval tills värmen försvinner. 
Om huden har rodnad, känns varm eller irriterad så undvik bastu, varmt bad, hård träning, klorerat vatten eller liknande tills det försvunnit.
Använd inte tajta kläder direkt efter behandlingen.
Undvik att sola genom hela behandlingsperioden.