Skalp micropigmentering - SMP! | Ta bort tatuering | Stockholms Laserklinik
X
  • BLOGG
     
     
    Läs mer
Kategorier

2020
21 Feb

Skalp micropigmentering - SMP!

2020-02-21 09:55 av Stockholms Laserklinik
Skalp micropigmentering - SMP!
Petra of Sweden hjälper dig med micropigmentering. Läs mer om micropigmentering.

Ett bättre hårfäste

Har du ett hårfäste som flyttas bakåt, eller ett hår som är så tunt att man ser huden under? Då rekommenderar vi SMP, skalp micropigmentering  en teknik där det skapas illusion av hår med hjälp av små "tatuerade" prickar. De ger dig ett utseende av en tät rakad frisyr samt att hårlinjen är tillbaka.

Minst 2 behandlingar

Det krävs minst 2 behandlingar, ibland 3 men redan efter första behandlingen ser du ett naturligt resultat. 

Petra of Sweden

Duktiga Petra Hedin som har företaget Petra of Sweden har många nöjda kunder som hon har hjälpt med micropigmentering. På hennes hemsida kan du läsa mer om SMP,  frågor och svar och även omdömen från nöjda kunder.

Boka en behandling

Vill du boka tid så använd koden SLK1000 så får du 1000 kr i rabatt på din behandling på SMP. Petra är också duktig på 3D ögonbryn och kosmetiska tatueringar.  På Stockholms Laserklinik ser vi många misslyckade ögonbryn och även tatueringar. Billigast är inte alltid bäst. Välj en duktig utövare som ska ge dig ett naturligt utseende. Vi kan varm rekommendera Petra of Sweden. 

Hårborttagning

En oönskad hårväxt är något som många, mer eller mindre upplever. Oavsett av vilken anledning du vill göra en hårborttagning så kan vi hjälpa dig med detta. 
Vi använder oss av Motus ax Moveo som är den mest effektiva metoden för att ta bort oönskad hårväxt. Med denna metod blir hårborttagningen nästintill smärtfri. Boka en kostnadsfri konsultation hos oss så hjälper vi dig vidare!

Kategorier:
Kategorier

 

 

Våra samarbetspartners