Om du vill ha hjälp med tatueringsborttagning i Stockholm så använder 

vi oss av senaste lasertekniken. 


När vi tar bort en tatuering så riktar vi munstycket mot tatueringen.  Korta laserpulser penetrerar huden som träffar tatueringspigmentet. De korta laserpulserna skapar då något som kallas för fotoakustisk tryckvåg och med rätt våglängd på laserljuset i kombination med tryckvågen sprängs de mikroskopiska tatueringspigmenten till än mindre delar. I och med att denna laser har två pulser i en kommer det två tryckvågor i samma puls som förbättrar resultatet av pulsen avsevärt, och med en starkare puls betyder det ett bättre och snabbare resultat. 

Färgpigmentet bryts ner av hudens makrofager (ätarceller – typ av vita blodkroppar). 

Det nedbrutna pigmentet forslas bort av lymfsystemet. Det är en långsam process för kroppen som pågår under ca 1-2 månader efter varje behandlingstillfället. Därför upprepar vi behandlingen med 6-8 veckors mellanrum tills din tatueringen har bleknat.

Vår laser Surgical Medical CE klass 120 Q-switchad Nd:YAG laser med fractionell handenhet är ny och unik på marknaden. Den har två olika våglängder, 1064 nm (osynligt infrarött ljus) och 532 nm (grönt ljus) som används för att bleka de olika färgerna i din tatuering.

 

Boka tid för kostnadsfri konsultation!